Tietoa meistä.

Kuvauskaksikko Oy on perustettu vuonna 2014.
Yrityksessämme kuvapalveluita tuottaa Juha ja Lauri.

Juha aloitti kameroihin ja valokuvaukseen tutustumisen 80-luvulla koululaisena ja aktiivisesta valokuvauskerholaisesta tuli myöhemmin ko. valokuvakerhon ohjaaja. Ensimmäiset hääkuvaukset ja asuntojen myyntikuvat Juha on asiakkaille kuvannut jo filmiaikana. Päivän päätteeksi oli taskut täynnä valotettuja filmirullia.  Kuvauksen jälkeen alkoi yleensä reilun viikon odotus jos käytettiin kaupallista kehittämöä. Joskus asiakkaalla oli tulenpalava kiire saada kuvat käyttöönsä, jolloin turvauduttiin Helsingin keskustassa olevaan Tunnin-kuvan palveluihin, josta saatiin  sananmukaisesti kuvat tunnissa käyttöön. Mustavalko filmien kanssa mentiin omaan pimiöön ja aloitettiin kehittelemään filmejä ja valottamaan pinnakkaisia, jotta nähtiin mitä on tullut kameralla taltioitua.

Lauri aloitti valokuvausharrastuksen myös filmikameroilla 90-luvulla , mutta varsinaisesti digikameroiden kehittyminen 2000-luvullla innosti ammattimaisempaan valokuvaukseen. Kuvauskaksikon perustamisen jälkeen erilaisia kuvaustapahtumia on kertynyt enemmän ja muistikorteille on tullut ikuistettua monenlaisia tilanteita aina perinteisistä hääkuvauksista drone-kuvauksiin.

Käymme säännöllisesti erilaisilla valokuvauskursseilla päivittämässä omaa osaamistamme, jota pidämme yllä myös kuvauskollegojen kanssa järjestetyissä tapaamisissa ja koulutustilaisuuksissa.

Nykyään kuvaamme pääsääntöisesti digi-kameroilla ja drone-kuvauskopterilla.
Kuvien viimeistely tehdään tietokoneella käyttäen Lightroom- ja Photoshop ohjelmia.

Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa tulemme kuvaamaan sinne missä kuvaajaa tarvitaan. Kerran vietimme kuvauspäivän Jyväskylän lähistöllä, jossa kuvasimme asiakkaalle saman aikaisesti ilmakuvia dronella, perinteisiä ”järkkärikuvia” maan pinnalta käsin ja GoPro-kuvia kuvattavan kohteen sisältä.

Asiakkainamme on yksityishenkilöiden lisäksi eri kokoisia yrityksiä, joille olemme kuvanneet mm. tuotekuvauksia, henkilökuvia ja huoneistoja. Uusimpana  kuvauspalveluna olemme olleet kuvaamassa yritysten henkilöstön työhyvinvointi-päiviä, jossa järjestimme työntekijöille omat ”mallikuvaukset”.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Yhteydenotot meihin onnistuu puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kuvaustapahtuma.

Kuvaus terveisin
Juha ja Lauri

 

Palaa etusivulle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *